Contact mij

De menselijke ziel zit ongelooflijk mooi in elkaar en heeft het een niet te onderschatten invloed om alles wat er om ons heen gebeurd. Het is daarom ook belangrijk dat men alles integraal bekijkt en zeker bij de psychologie ook rekening ermee houdt. Elke mens is apart en zal een beter begrip voor alles met de ziel te maken heeft ertoe leidden dat ook persoonlijke problemen makkelijker op te lossen zullen zijn. Met behulp van de juiste adviezen op het gebied van de psychologie in relatie tot de ziel zal je zeker ook in staat zijn veel problemen in jouw naaste omgeving weten op te lossen.

Ik help graag mee
Er is een heleboel informatie te vinden op het internet of boeken en magazines over het begrip psychologie, maar verzuimen die vaak alles binnen één plaatje (gedrag plus ziel) te presenteren. Door mij te contacten krijg je echter gegarandeerd een passend advies en komt dat door de aanpak die ik erop nahoudt. Ik heb altijd een luisterend oor en behandel elk contact met de nodige discretie. Zo ben je er ook zeker van dat zelfs jouw meest intieme problemen waar je jarenlang mee hebt moeten leven niet ter ore zullen komen van “anderen”. Naast het geven van de nodige adviezen en opvragen van informatie, sta ik natuurlijk ook open voor tips en weetjes van bezoekers van de website. Kennis maakt macht en kunnen we als mens altijd wat van elkaar leren.

Stel dus gerust jouw vragen of geef de nodige adviezen middels het contactformulier en zal ik alles zeker rustig doornemen en een passend antwoord formuleren.